Livestream: Eidsvoll 1814s vs Kristiansand Gladiators

Det er klart for helgens topp-oppgjør når #3 Eidsvoll 1814s tar i mot #2 Kristiansand Gladiators lørdag 11.september kl. 14:00! Eidsvoll står for livestream via forbundet sin Youtube-kanal, og du kan følge det hele her!

Vi tippet før sesongstart at Kristiansand Gladiators ender som landets nest beste lag når denne sesongen er ferdigspilt, med Eidsvoll 1814s på en tredjeplass. Vår nyeste ranking reflekterer det samme. Om så skal skje må resultatene fremskaffes på banen, og det begynner her. Det bør være en rekke ivrige sjeler som har hjemmekamp i dag som ønsker å stikke kjepper i hjulene på det toget, og med QB Dustin Hawke Willingham (tidligere Nidaros Domers, Oslo Vikings) og LB/RB Michael Hall i stallen i tillegg til de lokalt boende spillerne er det ingenting som tilsier at ikke Eidsvoll 1814s skal kunne være konkurransedyktige i 2021.

Kristiansand Gladiators har tatt vare på en av de gode tradisjonene blant annet hovedtrener Leo Billgren har vært en pådriver for i sitt hjemland Sverige, og det er å publisere en preview før egne kamper. Den finner du her, og er verdt en kikk både for å bli bedre kjent med laget de stiller med i denne kampen, men også deres tanker om oppgjøret.

Flere spillere med bakgrunn fra nettopp Eidsvoll 1814s befinner seg hos Kristiansand nå, og både OL Kacper Latkowski, OL Jan Henrik Bogen og DB Brian Moro er i startoppstillingen til sørlendingene.

Sist lagene møttes ble det en dundrende solid 68-13 seier til Eidsvoll 1814s. Blir det noe tilsvarende igjen, eller viser Kristiansand Gladiators seg verdig stempelet de har fått før sesongstart som en klar utfordrer til å vinne hele sulamitten?

Livestreamen finner du her:

Eidsvoll 1814s VS Kristiansand Gladiators
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x