Livestream: Eidsvoll 1814s vs Oslo Vikings!

Det er klart for toppoppgjør i norsk amerikansk fotball når #2-rangerte Oslo Vikings tar turen ut på landet for å møte #3-rangerte Eidsvoll 1814s i en kamp mellom to rivaler som utvilsomt begge fortsatt vil kjempe om å være Norges aller beste lag i 2021! Kampen livestreames, og du kan se det hele her med avspark kl. 14:00!

Nå får de riktignok minst ett lag til (#1-rangerte Kristiansand Gladiators) som ønsker å være med i diskusjonen om hvem som er best ved sesongslutt, men dagens kamp vil utvilsomt være med som en del av vurderingsgrunnlaget i vår ranking i tillegg til at den åpenbart er sentral for det som faktisk gjelder: Serietabellen til Eliteserien. Oslo Vikings er regjerende Norgesmestere etter å ha vunnet 4 år på rad frem til og med 2019. 2020 ble vunnet av Covid19 Coronas, men i 2021 kan man i det minste kjempe om et seriemesterskap om enn ikke en faktisk NM-finale.

Eidsvoll 1814s har spilt tre kamper hittil i år og står med 2 seiere og 1 tap når de har vist gode kvaliteter mot Kristiansand Gladiators og Vålerenga Trolls, men også svakheter og ting å rette på. Oslo Vikings har på sin side to klare seiere mot Vålerenga Trolls med seg i sekken i tillegg til sitt første tap på flere år når de forrige helg tapte 14-15 for Kristiansand Gladiators. Kan Oslo Vikings finne tilbake til seiersformen i denne særs viktige utsatte kampen? Eller tar Eidsvoll 1814s en kritisk seier på veien mot det som kan bli en fortsatt førsteplass på tabellen? Det kan du få svaret på i dag om du følger med på livestreamen som Eidsvoll 1814s står for i samarbeid med det norske forbundet!

Avspark er altså kl. 14, og vi antar sendingen er i gang like før første spark på ballen:

Eidsvoll 1814`s VS Oslo Vikings
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x