Livestream: Einherjar vs Spartverjar!

Amerikansk fotball vokser på Island, og i kveldens livestream med sendestart kl. 18:15 kan du se TO islandske lag møtes til dyst når veteranene i Einherjar møter det ferske laget Spartverjar!

Islandsk amerikansk fotball har i en årrekke bestått av en eneste klubb, Einherjar, men etterhvert har det begynt å røre på seg i flere miljøer på sagaøya. I fjor deltok tre lag i den årlige «Bud Light»-cupen. I år er det kun to lag, og da altså Spartverjar i tillegg til Einherjar. Fjorårets kamp mellom de to lagene endte i særdeles scoringsrike og samtidig jevne 42-36 i favør Einherjar. Om vi får et så jevnt oppgjør i år igjen gjenstår å se, men du kan altså se det her!

Bud Light Bikarinn 2021

Amerikansk fotball hos vår nabo i vest har forøvrig en omtrent like lang historie som i Norge; de første kampene ble spilt av amerikanske styrker under 2.verdenskrig. I tillegg hadde sporten en oppblomstring med et første seriespill i overgangen mellom 1980- og 1990-tall før det ble stille igjen og Einherjar tok opp tråden på 2010-tallet.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x