Livestream: Firenze Guelfi vs. Lazio Marines

guelfi-marines-752x440

Er du klar til å se en svensk QB lede laget sitt til seier i den italienske ligaen? Her kan du se det svenske fenomenet Anders Hermodsson i kamp for Lazio Marines mot Firenze Gulfi! Kickoff er kl. 21:00, og Marines er favoritter i dette oppgjøret. Laget har imidlertid hatt en del skadefrafall, og mangler trolig sin beste spiller, LB Quandon Christian (Clemson), som ble utvist forrige kamp på et spill som har skapt en del debatt i Italia.

Den sistnevnte situasjonen har fått en del kritiske røster, inkludert danske Kim Ewé som coacher i Italia og savner kvaliteten på danske dommere, til å stille spørsmål rundt hva i huleste italienske dommere driver på med. Situasjonen kan du se selv her:

Klart, vi var ikke der, og det kan være noe vi ikke oppfatter av filmen, men om man går ut fra den ser det noe pussig ut både med flagget og påfølgende utvisning.

Anatomy of a call: Quandon Christian e il taunting da espulsione

 

Om dette betyr sikkert at Quandon Christian må stå over dagens kamp vet vi faktisk ikke, men vi antar det. I så tilfelle vil oppgjøret mellom Firenze og Lazio kunne bli noe mer spennende, for sistnevnte har vist solid form hittil i år. Lagene møttes tidligere i sesongen, og da vant Marines hele 56-8. Her kan du se kampen, som begynner kl. 21:00:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x