Livestream: Iowa Barnstormers vs Duke City Gladiators

Er du klar for innendørsfotball og Kurt Warners gamle lag i manesjen? Om du er en skikkelig nattugle kan du få med deg Iowa Barnstormers i hjemmekamp mot Duke City Gladiators i sterkt satsende Indoor Football League! Sendingen starter kl. 02:00 norsk tid, med avspark knappe 5 minutter etter det igjen. Dette er vel verdt tiden om du er våken!

Barnstormers holder til i Des Moines, og der er da også der denne kampen går. Iowa Barnstormers er mest kjent for to ting: 1) Veldig kul hjelmdesign, 2) Kurt Warner spilte for Barnstormers i Arena League før han slo igjennom i NFL. Det sistnevnte begynner å bli veldig mange år siden etterhvert, mens det førstnevnte er noe du kan se med selvsyn i natt.

Indoor Football League har en litt oppsplittet sesong i år som følge av Covid19, og selv om første seriekamp gikk for ca. en måned siden så blir dette den første seriekampen i år for Duke City Gladiators. Det er derfor usikkert hva vi kan forvente av dem. Iowa Barnstormers har én seriekamp hittil og det ble en svært klar seier over Sioux Falls Storm.

Duke City Gladiators holder til i Albuquerque, New Mexico, og har hatt lang reisevei når de i kveld befinner seg i Des Moines. Det skal bli spennende å se om QB Nate Davis finner WR Jared Elmore & co. regelmessig i en kamp hvor de må finne seg i et stempel som underdogs, som det heter på godt norsk. Det til tross for at Gladiators var mestere i Champions Indoor Football League to år på rad før de hoppet over i IFL før 2020-sesongen. 2020-sesongen til IFL ble kansellert, så i praksis er denne kampen Duke City Gladiators sin første i Indoor Football League!

Hos Barnstormers er QB Daquan Neal og WR Drew Mahoney verdt å holde et ekstra øye med. I forsvaret er særlig linjemannen CJ Thornton en spiller som kan forstyrre Duke City Gladiators sitt angrep, noe han gjorde med stor suksess mot Sioux Falls Storm forrige gang Iowa var på banen.

Kampstart 02:05, og du ser det hele her:

Duke City Gladiators @ Iowa Barnstomrers
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x