Livestream: Kristiansand Gladiators vs Eidsvoll 1814s

Landets #3 har hjemmebane og skal prøve seg på å slå Norges #2 i dette oppgjøret når Gladiators tar i mot 1814s i Kristiansand! Sendingen starter kl. 13:45 med avspark kl. 14:00, og du får det hele via livestremaen her!

AmSportsTV har tatt turen ned til det blide Sørland og gir oss dette oppgjøret hvor det neppe er mye blidt Sørland hvis det ender i Gladiators sitt andre tap på like mange forsøk i årets serie. Borte på Eidsvoll røk de på et tap når 1814s vant 35-20; kan Eidsvollingene lykkes med å repetere noe slikt nå også mon tro?

Våre pundits har spådd at «bortesyndromet» kan gi Gladiators seieren her, men inntil videre er det altså Eidsvoll 1814s som har #2 rangeringen i Norge foran nettopp Kristiansand som hadde den plasseringen før de ble klart slått på Eidsvoll for et par uker siden.

Kristiansand Gladiators sin hovedtrener Leo Billgren har tradisjonen tro skrevet en preview i forkant av kampen, og den finner du her. Vel verdt å lese før kampstart som forberedelse til å se oppgjøret!

Livestreamen fra AmSportsTV finner du her:

Eliteserien Livestream 25.09.21 | Kristiansand Gladiators vs. Eidsvoll 1814's
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x