Livestream: Nice Dauphins vs. Aix-en-Provence Argonautes!

Her har du et oppgjør fra fransk toppserie, med kickoff kl. 19:00! Det er Nice Dauphins, finalist fra i fjor, som møter den gamle storheten Aix-en-Provence Argonautes. Vi er tidlig i den franske sesongen, så her skal det bli spennende å se hvem som melder seg på i tetsjiktet for å vinne årets franske mesterskap!

Fransk toppserie holder godt nivå, og må kunne sies å være noen hakk foran det vi har her hjemme. Lokalt talent er mikset med gode importspillere, og om man treffer godt på den miksen kan man kjempe i toppen. Begge disse lagene har spennende spillere i så måte.

Nice Dauphins har ladet kanonene etter at de falt på målstreken i fjor, og tapte finalen. Den fantastiske import-RBen Rondell White er tilbake og vil utvilsomt være en sentral del av det Dauphins gjør i angrepsspillet. Som om ikke White var nok, så har Nice hentet inn RB Eddie Elliott II for å spille i tospann med White. Det er med andre ord ingen tvil om at løpespillet er deres hovedfokus.

Hos Aix-en-Provence finner man lagets mest markante spiller på QB. Det er amerikaneren Jimmie Russell. Han var, som Eidsvoll 1814s sin LB Michael Hall, å finne hos Minsk Zubrs i fjor. Men: Han har lang erfaring fra Frankrike, og har spilt for en rekke lag i landet i en årrekke, inkludert Argonautes i tre år. Argonautes vet med andre ord hva de får i ham. Når de vant det franske mesterskapet i 2012, så var det med Russell ved roret. Kan han gi dem samme kvalitet og seiersrekke også i år?

Begge lagene har spilt 1 kamp i serien hittil i år, og begge er ubeseirede. Det er ikke tilfelle etter i kveld, og kampen ser du her (kickoff kl. 19; livestreamen starter kl. 18:15):

Dauphins/Argonautes

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x