Livestream: Oslo Vikings vs. Åsane Seahawks!

Det er duket for toppoppgjør i norsk Eliteserie når Oslo Vikings tar i mot Åsane Seahawks på Frogner stadion! Kickoff er lørdag 3.juni kl. 14:00 og kampen livestreames! Den livestreamen finner du her, og dermed har du anledning til å se de to ubseirede lagene i Eliteserien kjempe om hvem som skal ende opp som serieleder!

Det er Åsane Seahawks sitt ‘Stream Team’ som står for overføringen, og i år har de en egen hjemmeside for livestreamene sine! Den finner du her:

Live – Åsane Seahawks

Vi har i tillegg lagt inn livestreamen nedenfor. Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksES1704, og så dukker de faktisk opp på skjermen underveis i sendingen!

Nå er spørsmålet om Seahawks, rangert som #3 i landet akkurat nå på tross av andreplass på tabellen, kan kuppe det hele gjennom å slå Oslo Vikings på sistnevntes hjemmebane. Mens Åsane Seahawks har slått Vålerenga Trolls og Lura Bulls (x2), har Oslo Vikings slått Lura Bulls, Vålerenga Trolls og Eidsvoll 1814s en gang hver. Vikings, som er regjerende Norgesmestere, er favoritter i dette oppgjøret. Det er allikevel såpass mye kvalitet i Åsane Seahawks-laget at det har potensiale til å ende opp som borteseier. Vi har skrevet mer om både denne kampen, lagene og våre tips for sesongen i sakene du finner her:

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Livestreamen, med kampstart kl. 14:00 lørdag 3.juni:

Football Eliteserien 2017: Åsane Seahawks @ Oslo Vikings

 

Sendingen er muliggjort av Åsane Seahawks sine sponsorer:

 

 

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x