Livestream: Oslo Vikings vs Kristiansand Gladiators

Norges #1- og #2-rangerte lag møtes til dyst allerede kl. 12! Da er det avspark på Frogner stadion i Oslo når hjemmelaget Vikings vil bevise hvorfor de fortsatt skal ansees som det beste laget i landet, mens #2 Kristiansand Gladiators vil bevise at de er verdige til å kapre den tronen i 2021. Det er ingen tvil om at det knytter seg mye spenning til dette oppgjøret, og du kan se det hele via livestreamen som AmSportsTV leverer!

Vikings møter bortelaget etter 2 strake seiere i seriespillet hittil. De har imidlertid kun møtt ett lag, og det er noen spørsmål til om ikke motstanden i dag er hakket tøffere enn det de har fått bryne seg på så langt.

Kristiansand Gladiators har på sin side møtt et Eidsvoll 1814s som ga dem kamp neeesten helt til døra i siste oppgjør, og som slo dem på Bøn i Eidsvoll. Progresjonen til Gladiators har med andre ord vært bra, og nå spørs det om den er god nok til å ta ytterligere et steg mot å kunne kalles Norges beste lag.

Gladiators har selv publisert en flott preview før kampen, og den finner du her. Vel verdt som lektyre i oppladningen til dette oppgjøret! AmSportsTV står for sendingen fra Frogner, og det er Martin Gusterud som er ved spakene for sendingen. Vi går ut fra at han er live ca. 15 minutter før kampstart, som altså er kl. 12:00 i dag. Du kan se det hele her:

Eliteserien Livestream 10.10.21 | Oslo Vikings vs. Kristiansand Gladiators
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x