Livestream: Oslo Vikings vs. Vålerenga Trolls

Det er duket for seriestart i Eliteserien 2021, og hva er vel bedre enn at det hele starter med «Battle of Oslo» når erkerivalene Oslo Vikings og Vålerenga Trolls møtes til dyst på Frogner stadion i hovedstaden! Avspark er kl. 15:00, og AmSportsTV sørger for livestreamen som du finner her!

Vi har allerede gitt deg oversikt over serien 2021 samt våre forhåndstips for hvordan utfallet vil bli; søndag 5.september kl. 15:00 begynner anledningen lagene har til å bevise eller motbevise våre antakelser.

I denne kampen møtes altså Norges eldste lag i form av Vålerenga Trolls og Norges nest eldste lag Oslo Vikings. Sistnevnte er regjerende mestere og tidenes mestvinnende norske mester med sine 13 NM-gull. Trolls er ikke langt bak med sine 10, men de fordeler seg primært på 1980- og 1990-tallet med et enslig gull i 2003 som det aller siste de har så langt. Vålerenga har derimot hevdet seg som et av landets beste lag allikevel også de siste 20 årene, med kun noen få innhopp på lavere nivå – ellers har de vært å finne som et av landets mest konkurransedyktige lag hele veien.

Oslo Vikings har en ganske lik forhistorie, bortsett fra at mange (8) av deres NM-gull har kommet siden år 2000, inkludert de siste 4 Norgesmesterskapene som er delt ut – senest i 2019.

2020 var et kjipt år også for norsk amerikansk fotball, og på seniornivå var det ikke hverken seriespill eller Norgesmesterskap. Denne kampen blir derfor en historisk begivenhet når vi igjen starter opp en sesong her på berget!

Ut fra forhåndstipsene våre med Oslo Vikings tippet som #1 etter ferdigspilt serie og Vålerenga Trolls som #4 sier det seg selv at førstnevnte er favoritt til å vinne dette oppgjøret. Men kan det tenkes at Vålerenga Trolls motbeviser alle dystre spådommer og tar en lenge etterlengtet seier over byrivalene? Det kan du se om du følger livestreamen med sendestart kl. 14:45 og avspark altså satt til kl. 15:00 søndag 5.september:

Eliteserien Livestream 05.09.21 | Oslo Vikings vs. Vålerenga Trolls
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x