Livestream: Vålerenga Trolls vs Oslo Vikings!

Battle of Oslo rematchen er her! Det er ikke lenge siden disse lagene møttes sist, men allerede nå har altså Norges #4-rangerte Vålerenga Trolls sjansen til revansjen når de tar i mot #1 Oslo Vikings på lagenes felles hjemmebane Frogner stadion kl. 15:00 søndag 19.september!

Sist lagene møttes for et par uker siden var det Oslo Vikings som tok en rimelig klar 35-3 seier. Trolls så imidlertid ikke ut som om de var helt fortapt mot motstanderen, og nå er spørsmålet om de kan nærme seg eller ta en overraskende seier i dette oppgjøret. For overraskende, det tror vi nok det vil være for de aller fleste hvis Vålerenga tar denne skalpen. Basert på det vi så sist er det ikke helt umulig, men Oslo Vikings går inn i dette oppgjøret som klare favoritter.

Noen relevante linker hvor vi har omtalt lagene den siste tiden finner du her:

Avspark er altså kl. 15:00, med oppstart av livestreamen noe før så hopp gjerne inn kl. 14:45 for å følge med utover! Det er AmSportsTV som står for livestreamen som sendes via forbundets Youtube-kanal slik de fleste livestreamer i Norge ser ut til å bli nå. I tillegg til Martin Gusterud fra AmSportsTV er også superveteran, medlem av forbundets Hall of Fame og trenerlegende Truls Bråthen med som kommentator! Du finner det hele her:

Eliteserien Livestream 19.09.21 | Vålerenga Trolls vs. Oslo Vikings
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x