Pickpreiks Mock Draft-spesial: Dette blir den nye Patriots-quarterbacken

I podkasten Pickpreiks Mock Draft-spesial fikk både Jacksonville Jaguars, New York Jets, San Francisco 49ers, Denver Broncos og New England Patriots ny QB.

Det er for alvor Mock Draft-sesong nå, og det er under én uke til draft i Cleveland. Det er nå ekspertene begynner å lekke ut ryktene de virkelig tror stemmer, mens andre blir rundlurt av såkalte «smoke screens». Vi i Pickpreik, med Odd Magne Grøntvedt og Jonathan Simchai Hansen som gjester, har levert vår 1. runde-mock draft – og det ble (selvsagt) mye snakk om QBs.

Hør episoden her:

Du trenger ikke gjette lenge for å finne ut hvem Jacksonville Jaguars fikk utdelt med sitt førstevalg (selvsagt Trevor Lawrence), men det ble spennende når Denver Broncos kunne velge quarterback med sitt niendevalg.

Og ikke minst at New England Patriots kunne sikre seg en ny signal caller til å ta opp arven etter Tom Brady helt nede på valg nummer 15. Den tidligere Alabama-spilleren Mac Jones er også kanskje den som ligner mest på Brady, både mentalt og atletisk, i årets draft. Jones får stadig skryt for evnen til å lære nye konsepter og hvordan han stadig er villig til å lære mer, men han er mye mindre atletisk enn de andre quarterbackene i klassen. Bradys Michigan var et av collegefotballens beste lag i 1999, og Jones’ Alabama var best i fjor. Det er absolutt likheter mellom de to.

Om det skjer natt til fredag 30. april? Det gjenstår å se.

Husk å melde deg på NM i Mock Draft!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x