Podkasten Pickpreik arrangerer «NM i Mock Draft»: – Et hakk opp

Er du Norges beste «mockdrafter»? Nå kan du bevise det, når NFL-podkasten Pickpreik arrangerer sin årlige Mock Draft-konkurranse for sjette året på rad.

Tror du Jacksonville Jaguars sjokkerer NFL-verden, og velger en annen spiller enn Trevor Lawrence – eller tenker du kanskje at media undervurderer spillere som Shaun Wade eller Marvin Wilson? Da kan du benytte anledningen til å levere din helt egen Mock Draft i Pickpreiks «NM i Mock Draft», sponset av Betsafe.

Hovedpremie? NFL-tur til London med Pickpreik til høsten!

Her leverer du ditt forslag.

– Ettersom konkurransen er sponset av Betsafe så er det et par kriterier du må oppfylle for å delta, blant annet å ha satt inn en 200-lapp på Betsafe sin side i løpet av april, forklarer Pickpreik-programleder Mattis Holt.

Man må også følge Pickpreik og Betsafe på Twitter, og retweete denne tweeten.

– Det er veldig gøy at vi kan tilby en premie på dette nivået. Tidligere har vi jo delt ut både signerte Kåre Vedvik-effekter og NFL GamePass-abonnement, men dette er et hakk opp, sier Holt.

Her er de tidligere vinnerne av Mock Draft-konkurransen:

2016: John-Andre Valdersnes
2017: Anders Fjeld
2018: Johan Fredrik Berthling Herberg
2019: Jonathan Simchai Hansen
2020: John-Andre Valdersnes

I år er første året konkurransen kalles for «norgesmesterskap».

– Interessen har blitt såpass stor for konkurransen med årene at vi føler det er innafor å si at vi nå kårer Norges aller beste mockdrafter, sier Holt.

Så om du tror du kan matche de største draft-ekspertene i USA er det bare å levere inn din Mock hos Pickpreik innen 29. april klokken 23:59.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x