Trolls sitt damelag ønsker hjelp på veien til Nordisk Mesterskap!

Dameserien - lagene etter historiens første kamp
Spillere fra begge disse lagene blir å se i Nordisk Mesterskap

Vålerenga Trolls sitt damelag vant den aller første serien i damefotball som har blitt spilt i Norge, når de beseiret Kristiansand Gladiators i seriefinalen i fjor høst. Nå er de på frierferd for å sikre seg gode nok økonomiske vilkår til å spille i Nordisk Mesterskap for klubblag!

Det er de tre vinnerlagene fra hhv. Norge, Finland og Sverige som skal møtes til dyst senere i år. Om alt går som det skal, vil Nordisk Mesterskap for damelag (klubber, ikke landslag) finne sted i Stockholm helgen 5-8.mai inneværende år.

Som du kunne høre i Amerikansk Fotball Podkast sin fjerde episode, får man i tillegg anledning til å ta med seg noen spillere fra Kristiansand Gladiators til mesterskapet, slik at det trolig vil være et sterkt Trolls-lag som stiller klar til dyst tidlig i mai. Det er allikevel motstand som bør være en håndfull for våre norske håp, da både Finland og Sverige har et forsprang når det gjelder organisert seriespill for kvinner.

Trolls har begynt en innsamling med mål om å få sponset deler av opplegget, og i skrivende stund har de fått samlet inn 54% av det fastsatte målet på 30.000,- kroner. Både bedrifter og privatpersoner har bidratt til innsamlingen så langt, og om du ønsker å være en av de som bidrar, så finner du all informasjon du trenger her:

Sponsor.no: Vålerenga Trolls til Nordisk Mesterskap. Hjelp oss dit!

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x