Etter kampen: D2 Kings – Hunters

Hunters lagbilde 2016
Kolbotn Hunters

Andredivisjonskampen mellom Fredrikstad Kings og Kolbotn Hunters er over, og det ble bortelaget Hunters som dro det lengste strået på Kongstenbanen i dag med sifrene 0 – 42.

Hunters satte standarden med å løpe inn en touchdown på sin første snap, med påfølgende ekstrapoeng av #13 Antonio Becerra, som sørget for at Hunters fikk to poeng ekstra på hver eneste touchdown i dag. Offense produserte jevnt bra gjennom hele kampen, og det er morsomt å se at Hunters har et pasningsspill som fungerer, selv med backup QB Pontus Rulander bak spakene ble det to passing touchdowns til henholdsvis #90 Stian Krosby og #84 Aleksander Eriksen. Defense på sin side gjorde en suveren jobb og holdt Kings ute av endzone hele kampen.

Vi må imidlertid dra frem klisjeen om at sluttresultatet ikke helt gjenspeiler hvordan kampen så ut totalt sett. Fredrikstad Kings flytta ballen bra, og fremfor alt la vi merke til #13 Jonas Wade Saunders som gjorde en særdeles bra jobb både på kickoff return og som runningback, og med litt bedre blokking fra lagkameratene hadde han definitivt kunnet sette poeng på tavla for Kings. Østfoldingene var for øvrig oppe i redzone flere ganger, men fikk ikke inn de aller siste yards’ene som manglet for å få poeng på tavla.

Vi har fått en kommentar av coachene fra begge lag også etter kampen, her er hva de hadde å si:

Frank Valleè  – Kolbotn Hunters

Frank etter kampen

 

Bjørn-Christer Hanssen – Fredrikstad Kings

Hc Fredrikstad etter kampen

Gikk du glipp av saken vår med intervjuer før kampen finner du den her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x