Etter kampene: I Drammen og Sarpsborg

Helgens kamper er over og vi har snakket med de lagene i 1.div som spilte kamper nå
på Lørdag og Søndag, I Drammen gikk Warriors på en smell med sifferene 6-53 til Domers og i Skjeberg fikk Haugesund Hurricanes 57-7 (hvorav altså 7 scoret for Haugesund) med seg hjem i sekken.

DRAMMEN WARRIORS
Foto: Monica Ericson

Først ut er Drammen Warriors sin trener Roger Westbye:

Kampen i dag var rett og slett en kamp mot et lag som har gjort hjemmeleksa si. De var bedre enn oss og vi har fortsatt en jobb å gjøre. Vi misser i basic teknikker i taklinger og blokkeringer. Har en jobb og gjøre der. Men som nevnt tidligere så trenger de nye erfaring og øke spilleforståelsen.

Vi har alltid motet og lysten til å forbedre oss. Og det er i motgang det går oppover selv om man taper. Stolt av gutta som klarer å motivere hverandre til å jobbe og stå på uansett hva måltavla viser. Og det er med på å bygge en lagånd som i fremtiden vil vinne kamper.

 

Vi fikk også ett svar i fra Nidaros Domers som fortalte litt om kampens forløp: 

Vi spiller en god og disiplinert kamp, og vi utfører våre spill slik vi skal. Offense produserer yards og touchdowns mens defense har mange stops og turnovers. Det er verdt å merke seg at defense scorer for tredje kamp på rad, ved en pick-six. Det kunne fort vært to pick-sixes, men den ene returen blir stoppet på Drammens 1yd linje.

Hele laget står opp og bidrar til seieren. Vi manglet 10 spillere til kampen idag, samtidig som at vi får to skader under hhv oppvarming og kampens første spill. Likevel, alle står opp og drar lasset, og jobber virkelig som et lag.

Vi har likevel en del å jobbe med, da vi spiller et slapt tredje quarter. Det virket som vi tok foten av gasspedalen, og det straffer seg, ved at offense ikke produserer noe, som gir Drammen god field-position og deres touchdown (som var et fantastisk mottak). Etter Drammen sin TD, svarer gutta bra, og vi får inn en ny TD. Vi må gi ros til spillerne som tar seg opp igjen, og fullfører kampen helt ut, samtidig som det virket at piffen gikk ut av Drammen.

Overall, en god kamp av oss, men alltids noe å forbedre. Vi ser fram til å møte Drammen neste helg i Trondheim, da det er offisiell åpning av vår nye bane


Så til kampen i Skjeberg som vi vel skulle kunne kalle for ett takras av en kamp da Olavs menn slo Haugesund Hurricanes 57-7, Hurricanes spilte uten sin QB Kristian Austreim som var skadet. 

Hurricanes har dessverre ikke rukket å komme tilbake til oss med et svar på hvorfor det gikk så galt, vi håper å høre fra dem ved en senere anledning.

Foto: Jørgen Raknes
Foto: Jørgen Raknes

Travis Cornwell fikk vi også snakket med sent søndag kveld, hva han hadde å si finner du under her:

Today was a crucial victory for us. We needed to bounce back from our recent mediocre performances against Warriors and prove to ourselves that we were capable of playing better football on both sides of the ball.

Today, we did just that. On offense, we were able to establish the run early which helped open up the passing game later on. RB Joacim Junhov-Rindberg had another big day, scoring three TDs. Three of our receivers, Jørgen Raknes, Thor-Martin Frøyland, and Johan Tangen each scored as well.

Defense also was able to put points on the board with a long pick six courtesy of Bjørn Thomas Syversen. Now we really have to stay sharp and prepare for Saturday’s game against Åsane. Seahawks are a very good team on both sides of the ball. So even though today’s victory was nice, it’s now time to get back to the grind.

I tillegg spurte vi Travis hvordan det føltes for han personlig å vinne denne kampen, svaret vi fikk av han på dette finner du her: 

It feels great for me as a coach. Last year I asked the guys to strive to be more than just a team of individual players. I asked them to become the brotherhood of Olavs Menn. In the last, two games that’s what they have done. They trust in each other. They encourage each other. They fight for each other. I love it. I couldn’t ask for a better group of friends and teammates.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x