Fredriksstad Blad: Kings – Tapergjengen som ble vinnere

Faksimile fra Fredriksstad Blad

Det er normalt ikke særlig populært å kalle et lag for en «tapergjeng», men når det skjer i kjølvannet av en endring som gjør at man ikke lenger faller inn under begrepet, så ser det ut til å gå greit.

Det er Fredriksstad Blad som tar benevnelsen i bruk når de gir oss et innblikk i hvordan årets sesong har vært for byens amerikansk fotball-lag; Fredrikstad Kings!

Fredrikstad Kings spiller i 2.divisjon, og har i en årrekke hatt heller begredelige resultater på vårt laveste nivå. I år har de imidlertid snudd på det regnestykket, og fra en overraskende seier i åpningskampen gikk det slag i slag inntil laget til slutt stod igjen med 4 seiere og 2 tap og en respektabel tredjeplass i 2.divisjon i årets sesong. Det har ikke gått upåaktet hen i Plankebyen.

Artikkelen, som inneholder intervjuer og sitater fra/med sportslig leder Are Bye hos Fredrikstad Kings, var opprinnelig bak en betalingsmur. Via magi har det blitt ordnet slik at den ikke lenger er det, og du finner Fredriksstad Blad sin sak her:

Kings: Tapergjengen som ble vinnere

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x