Vi har pratet med…Åsane Seahawks!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. Neste lag ut er eliteserielaget Åsane Seahawks og det var sportslig leder Christian Detjen som svarte oss.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?
Ja vi har en del nye og spennende spillere, vi har en samarbeidsavtale med NHH og stallen er større og sterkere enn noensinne. Jeg ønsker ikke å kommenterer enkelte spillere men vi har blitt bedre i bredden og i toppen.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?
Målsetting er å være konkurransedyktig i alle kamper.

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?
Vanskelig å svarer på dette spørsmål, eg har sett en del film fra alle motstander og vi har et godt stykke opp for å være konkuransedyktig mot alle lagene. Vi får se det 22.04 mot Eidsvoll.

 

Hvor er dere i forberedelsene til sesongen 2017?
Vi er kommet ganske langt, med Espen Kolderup fikk vi en strength and conditioning coach til som har gjort en utmerket bra jobb i offseason.

 

Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?
Vi har vår store West Coast Camp som vi gjennomfører 4-5.03, i tillegg blir det en intern camp i slutten av Mars. Vi håper at vi kan spille minst 2 preseason kamper.
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x