Vi har pratet med…Eidsvoll 1814s!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. I dag er det Eidsvoll 1814 og sportslig leder Lise Theodorsen som står for tur!

Foto: Max Emanuelson
Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?
Vi har mange spennende spillere fra egen stall i år. Det ligger mye talent hos våre juniorer som vi vil se i år.  Noen fikk prøve seg i fjor og beviste at de er klare for senior spill i år.
Vi har også hentet inn en import fra USA Michael Hall, som vi er meget glad for å ha fått til 1814`s. Han tror vi blir en bra forsterkning.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?
1814`s har en klar målsetning om å kjempe i toppen. Vi jobber hardt for at dette blir en realitet også i 2017-sesongen.

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?
Det er vanskelig å si. Hvert år skjer det endringer både i spillerstall og på trenersiden hos alle, så vi får ha fokus på oss selv og kamp for kamp.

 

Hvor er dere i forberedelsene til sesongen 2017?
Vi er godt i gang med treninger og oppmøtet er godt på treningene så dette ser bra ut. Motivasjonen til spillerne er veldig bra og vi ser stor trivsel og engasjement på treningene.

 

Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?
Dette er noe vi kommer til å gjøre, men har foreløpig ingen lag eller dato klarert. Så inntil vår nye HC TJ Reap er på plass, fortsetter vi å  trene som vi gjør nå.  Bygge kondisjon, styrke, fart og bevegelse.
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x