Vi har pratet med…Fredrikstad Kings!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. Her får du svarene til Fredrikstad Kings ved styreleder Magnus Nygren Syversen.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?
Såvidt vi vet er de ikke innflyttere, men vi har fått inn en god håndfull nye, unge og spennende spillere før årets sesong. Dette er spillere vi håper og tror kan komme inn og gjøre en forskjell fra første snap.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?
Årets målsetting er å ha progresjon fra fjorsesongen. Med tanke på at det var en sesong i beste Cleveland Browns-stil, uten en eneste seier, må målet vårt i år selvsagt være å ta med oss en seier eller to. Vi kan ikke ende sist i 2. divisjon to år på rad!

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?
Vi tror dette blir en utfordrende men morsom sesong, med god motstand i alle kamper. Raiders er et godt lag som tok oss skikkelig på senga i fjor, og det vil vi gjengjelde i år. Tapet mot Swans i fjor var uten tvil det bitreste, fordi det var en kamp vi føler vi burde ha vunnet, og i år er vi sugne på revansj! Lillestrøm er blitt vår erkerival, og leder 2-1 i interne oppgjør. I år skal det bli balanse i regnskapet! Vi møter rekruttlagene til begge Oslo-klubbene, og det er alltid morsomt å få muligheten til å møte spillere som ønsker å ta steget opp på førstelaget til henholdsvis Vikings og Trolls.

Sesongen avsluttes med road trip til Ålesund, og Phoenix er et lag vi virkelig gleder oss til å møte. Etter alt å dømme har de fått til et kjempeopplegg der borte på vestkysten, og jeg tror nok de vil kunne imponere hele fotball-Norge i år. Forhåpentligvis vil vi gi dem et lite skår i gleden i sesongavslutningen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x