Vi har pratet med…Gjøvik Swans!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. Neste lag ut er 2.divisjonslaget Gjøvik Swans og styrets leder Daniel Kværndal Knutsen.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har i år økt medlemstallet dramatisk, og har ca. 50 spillere klare for seniorsesongen. Det å bli en del av Vind Idrettslag har hjulpet oss på mange måter, og da også med tanke på rekruttering.

Som mange har fått med seg har vi meldt på lag til U19-serien til høsten så flere av disse spillerne vil også få prøvd seg på seniornivå.

Vi har en god blanding av stammen fra laget i fjor, og nye talentfulle spillere.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsettingen for sesongen er å kjempe i toppen av tabellen. Det blir selvfølgelig ikke lett, men det er dette vi jobber for og har som mål.

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Utrolig spennede med de 2 nye lagene. Kongsvinger Fortress har vi jo noe kjennskap til fra før, fra tidligere felles treninger og treningskamp. Vi har også et par svaner som skal spille for dem i år, så det blir et artig oppgjør.

Ålesund Phoenix er et nytt lag vi vet veldig lite om, men vi ser for oss et godt trent og sultent lag.

Vi møter Tønsberg Raiders som helt sikkert er revansjelystne etter tapet i fjor. Så dette blir en kamp mange gleder seg til.

Vi møter også Lillestrøm Starfighters, Fredrikstad Kings og Oslo Vikings. Disse har vi møtt før og vet at blir harde kamper.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x