Vi har pratet med…Haugesund Hurricanes!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. Neste lag ut er Haugesund Hurricanes og Kristian Austreim.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?
Det kommer alltid noen spennende nye spillere til sporten i løpet av vinteren, og vi har også noen juniorspillere som vi er veldig spent på når de nå tar turen videre til seniorlaget.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?
Konkrete mål for sesongen settes sammen med spillerne nærmere sesongen, men som alle år i Hurricanes sin korte historie ønsker vi å gjøre det litt bedre enn fjoråret.

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?
Det blir en spennende sesong med på papiret 5 jevne lag. Det blir spesielt artig å møte Gladiators for første gang! De må nok tåle et soleklart favorittstempel, med kun få år siden innkassering av NM-gull. Vi synes også det er veldig gøy at Kolbotn tar turen opp i 1.divisjon, de var jo veldig nær opprykk ved forrige anledning og kommer helt sikkert til å bite godt fra seg. Vi spilte to jevne kamper mot Olavs Menn og Drammen, og gleder oss til å møte dem igjen i år:)

 

Planlegger dere å ha importer (spillere og/eller trenere) i år?
Nei

 

Hvor er dere i forberedelsene til sesongen 2017?
Vi er godt i gang med fellestreninger, og håper å se enda flere nye spillere i løpet av januar gjennom vår «rookie month».
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x