Vi har pratet med…Lillestrøm Starfighters!

Neste lag ut er Lillestrøm Starfighters, det var ildsjel Patrick Hamnøy som svarte oss, under her finner du svaret i fra Starfighters.

Foto: Kristian Ringen

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har vært beholdt en stor del av kjernen fra fjoråret- det er vi glade for. Samtidig som har vi et solid kull fra siste års juniorlag som nå tar steget opp- vi gleder oss til å se de i aksjon til sesongen. Av det vi har sett hittil lover det meget godt!
Ellers har vi flere spillere som er tilkommet, men som ikke har spilt på noen år, men som bringer med seg god erfaring. Har også fått inn noen innflyttere fra både Gladiators og Trailblazers.

Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsettingen vår er at vi ønsker å spille 11-manns fotball. Om det skjer allerede i 2019 er nok heller usikkert, men vi sikter oss inn mot 2020.

Har du gjort deg opp noen tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..? Noe usikkerhet rundt årets motstandere.

Domers har jo hatt et år ‘fri’ så det blir jo spennende å se hva som kommer derfra. Det samme gjelder forsåvidt Tromsø også. Så er det alltid et usikkerhetsmoment når man skal møte andrelag. Enten er de mannsterke eller så er de alt annet enn. Vi satser uansett på å bite fra oss!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x