Vi har pratet med…Oslo Vikings U17!

Da har turen kommet til lagene som skal spille i årets U17 serie, vi sendte ut 3 spørsmål til de også. Først ut er Oslo Vikings ved hovedtrener Joshua Smith.
Hvordan vil du beskrive årets utgave av U17 laget deres?

Vi har veldig mye talent på laget i år. De fleste har litt erfaring – fra enten U19, U17, og det er mange som kommer opp fra U15 laget. Jeg tror at det blir en veldig spennende sesong uansett hva som skjer på tavla.


Målsetting for årets sesong med laget..?

I år skal vi fokusere i å bli den beste vi kan bli. Det høres litt ut som et typisk svar, men det innebærer mye mer enn som så. Først og fremst er vårt mål at vi skal se på hele mennesket, det vil si å hjelpe de med å fortsette å bygge karakter og gode egenskaper som vil gi mestring både på og av banen. Etter det kommer vi til å fokusere på det tekniske i forhold til Amerikansk fotball. Vi vil at de skal bli bedre spillere. Og sist men ikke minst, håper vi selvfølgelig at vi skal vinne NM!


Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Jeg vet ikke så mye om de andre lagene i serien ennå. Jeg kjenner noen av hovedtrenere fra min erfaring med Lura, og har ingen tvil om at alle lag vil være forberedt. Vi er nok alle like spente på å starte sesongen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x