Vi har pratet med…Tønsberg Raiders!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. Neste lag ut er Tønsberg Raiders og hovedtrener Kristian Berntsen.

Foto: Tønsberg Raiders

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Etter fjorårets sesong mistet vi noen sentrale spillere på både offense og defense, en til skole/spill i USA, og flere som flyttet på grunn av jobb og skole.

Til årets sesong har vi fått noen veteraner tilbake igjen, som kommer til å tilføre laget mye erfaring. Vi har også fått opp noen spennende spillere fra eget juniorlag, som det blir gøy å følge. Ellers har vi en del ferske spillere som jeg tror kan bli en forsterkning på noen posisjoner.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?

Som det laget med mest erfaring i 2.div (med unntak av 2.lagene til Trolls og Vikings) vil det være naturlig at vi har som målsetning å vinne 2.div. Vi har fått litt mer orden på trenere og treninger siden i fjor og ser for oss en veldig bra oppkjøring mot sesongstart.

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Det er mye som kan forandre seg fra år til år, så det blir spennende å se hvilket nivå Lillestrøm og Fredrikstad ligger på i år. Vi hadde to jevne kamper mot 2.laget til Vikings og Trolls i fjor, som vi vant. Det er alltid gøy å møte godt trente lag, men jeg tror vi har en fordel ved at begge lagene har bortekamp med elitelaget sitt samme helg.

Det blir gøy å møte Kongsvinger Fortress og se åssen lag det er.

Den kampen vi gleder oss mest til er kampen mot Gjøvik Swans, vi hadde et surt tap mot de i fjor, og selv om det høres ut som de er en del flere spillere en oss, skal vi ta hevn og vinne den kampen i år.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x