Amerikansk fotball i Bodø er nå i gang!

For en uke siden var det endelig klart for oppstartsmøte for amerikansk fotball i Bodø. Rugbyklubben Bodø Barbarians utvider sin virksomhet til også å gjelde amerikansk fotball, og 20 interesserte deltok når initiativtaker Stefan Ødegård ledet an på oppstartsmøtet.

Vi skreiv om initiativet 16.november i fjor, og da var planen klar: Informasjons/oppstartsmøte i januar, og treningsoppstart kort tid etter det. Slik vil det også bli; Bodø Barbarians regner med å starte opp med treninger i begynnelsen av februar.

Det lokale nettstedet Bodø Nu skreiv for to dager siden en oppfølgingsartikkel etter oppstartsmøtet. Der redegjøres det bl.a. for at det foreløpig er seniorlag man sikter seg inn mot, med en foreløpig aldersgrense på 17 år (og eldre..) for å delta. Samtidig forklarer Stefan Ødegård at Barbarians har interesserte i yngre aldersklasser, og over tid vil se på å utvide tilbudet til de som er under 17 også.

Initiativtaker Stefan Ødegård. Foto: Privat

Ødegård blir sitert på at laget har et klart mål om å spille kamper mot ekstern motstand, men at Barbarians først må få på plass det grunnleggende, da nesten ingen av spillerne har erfaring med sporten fra før av. Stefan Ødegård selv blir assistenttrener for laget.

Bodø Nu sin artikkel finner du ved å følge linken nedenfor!

Nå starter de opp amerikansk fotballklubb i Bodø

 

Bor du i Bodø? Kan du tenke deg å spille amerikansk fotball der? Kontakt gjerne Bodø Barbarians på Facebook for å komme i kontakt med dem!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x