Amerikansk Fotball Podkast – Episode 61

Grunnspillet i den andre sesongen av European League of Football er over – vi ser på status og veien fremover. Samtidig fortsetter vi diskusjonen fra forrige gang om hvordan amerikansk fotball kan vokse i Norge så busta fyker!

European League of Football (ELF) er drømmeslottet som ble en realitet; så sent som i april i fjor var det mange -oss inkludert- som var usikre på om ELF i det hele tatt ville greie å gjennomføre en sesong. Nå nærmer de seg fullføringen av sesong nummer 2, og det med 12 lag kontra fjorårets 8. Publikum strømmer til på tross av en del svært ujevne resultater, og mediaeksponeringen ELF har skapt seg selv gjør at mange følger med. En av dem er Georg Svendsen, som attpåtil har vært på stadion for å få med seg hvordan ELF oppleves i levende live. Vi har med oss Georg i denne episoden av podkasten og ser nærmere på sesong 2 av ELF.

I andre del av podkasten fortsetter vi diskusjonen om det å skape bredde innenfor amerikansk fotball i Norge. Det er i hovedsak 6-mannsfotball som fokuset i vidundermedisinen som foreslås for å få sporten til å vokse i Norge, men hvorfor det? Hvorfor ikke 4- eller 7-mannsfotball hvis man først skal ned i antall? Den diskusjonen tar vi, med et ivrig panel av debattanter i studio!

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Georg SvendsenJon T. BakkenMorten Midtsund og programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 61 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Georg Svendsen, Morten Midtsund og Jon T. Bakken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x