Amerikansk Fotball Podkast – Episode 67

Det har vært avholdt ledersamling for amerikansk fotball i Norge; vi tar for oss både form, farge og innhold samtidig som vi også sveiper innom både vannpolo, ros til noen, ris til andre, og ser fremover mot lysere tider!

Årets ledersamling for eliten av ledere og trenere innen amerikansk fotball i Norge ble avholdt forrige helg, og vår egen Jon T. Bakken var tilstede til stor glede for noen og forargelse for andre. Eller kanskje ikke; Jon kommer tilbake i podkasten som en frelst sjel og kan fortelle om en ny giv i football-Norge!

Alt er selvsagt ikke gull og grønne skoger, og med anti-bomullsdotten Morten Midtsund i studio sier det seg selv at spørsmålene også dukker opp. Vi noterer oss også konstruktiv kritikk og sveiper innom det temaet før Morten avslutter det hele med en hilsen i en spesiell retning. Ja; og så får vi besøk av Jan Hanvold i Visjon Norge helt, heeelt på tampen!

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Jon T. Bakken, Jan Hanvold, Morten Midtsund og programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 67 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Jon T. Bakken, Jan Hanvold og Morten Midtsund.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x