Åsane Seahawks trekker seg fra seriespillet på U15!

Etter to serierunder og like mange ujevne kamper hvor en liten tropp har kjempet i motbakke, er det nå slutt for Åsane Seahawks sin U15-sesong 2017. Bergensklubben trekker U15-laget fra seriespillet.

Dette ble klart utover dagen i går, hvor forbundet like etter kl. 21 sendte ut en mail til de gjenstående klubbene i U15-serien og varslet at Åsane tidligere på dagen hadde meddelt forbundets Serieutvalg at de så seg nødt til å trekke laget fra resten av seriespillet.

Seahawks har som nevnt hatt en tynn tropp å rutte med, og de to første serierundene var da også preget av blant annet det. Første runde ga et 0-36 tap hjemme for Vålerenga Trolls, mens andre runde ga et nytt hjemmetap, denne gangen med 7-33 for Oslo Vikings.

Laget stod foran to uker med bortekamper på Østlandet før man i oktober hadde to hjemmekamper for å runde av seriespillet. Disse kampene blir nå ikke noe av.

Med seriespillet godt i gang velger forbundet å ikke omrokere på kamper for å forsøke å kompensere for at Åsane Seahawks forsvinner ut. I sin kommunikasjon til klubbene i U15-serien sier Serieutvalget blant annet at:

Vi lar det være opp til klubbene å søke om endringer, og komme til enighet.

De gjenværende klubbene i seriespillet for U15 i 2017 er Vålerenga Trolls, Eidsvoll 1814s, Oslo Vikings og Lillestrøm Starfighters. Av disse er det kun Oslo Vikings som ikke mister noen kamper som følge av at Åsane Seahawks trekker seg, mens Eidsvoll 1814s mister hele to kamper ettersom de skulle møte Seahawks hjemme på Bøn førstkommende helg for siden å ta turen til Bergen 14.oktober.

Det blir ingen U15-repetisjon av dette U19-oppgjøret i år.

Åsane Seahawks er ikke det første laget som trekker seg i forbindelse med årets U15-serie, men det første laget som gjør det underveis i seriespillet. Fra før av har Kolbotn Hunters, Kristiansand Gladiators og Lura Bulls trukket seg, og den opprinnelig planlagte U15-serien har gått fra 8 til nå 4 lag.

 

Tidligere saker om årets U15-serie:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x