Åsane Seahawks U17 trekker seg fra bortekamp!

Seahawks U17 i treningskamp mot Bulls før seriestart.

I løpet av de siste dagene har det blitt klart at Åsane Seahawks velger å trekke seg fra helgens bortekamp mot Eidsvoll 1814’s. Dette skulle i utgangspunktet vært Åsane U17s siste seriekamp i årets sesong.

I følge Seahawks er det flere elementer som har tvunget dem til å ta avgjørelsen, men et viktig poeng har vært å verdsette sikkerheten. Laget har slitt med frafall og skader i årets sesong, og en alvorlig skade i forrige ukes kamp mot Kristiansand Gladiators bidro ytterligere til å sette fokus på lagets skadesituasjon. Troppen er etterhvert så tynn at man nå stod foran en situasjon med 11-12 spillere klare til kampstart til helgen.

I forhold til det praktiske har Åsane kun trukket seg fra en seriekamp og ikke for resten av sesongen, men ettersom kampen de trekker seg mot er deres siste i år så vil det i praksis gå ut på det samme. Kampen blir oppført på tabellen som en 35-0 seier på walkover til Eidsvoll 1814’s.

Det er synd å se at kamper blir avlyst, men samtidig er dette den første kampen i årets sesong hvor det har skjedd. For Åsanes del har de nå en lang offseason foran seg hvor de har mulighet til å bygge opp laget igjen til neste år og evaluere hvordan man skal unngå en lignende situasjon i fremtiden.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x