Bergen Storm starter med treninger igjen

Tidligere i dag dukket en gladnyhet opp på veggen min på Facebook. Bergen Storm starter opp treninger igjen etter et lenger fravær!

Vi tok kontakt med Bergen Storm i Oktober med spørsmål om de kom til å stille i seriespill til våren, men fikk da tilbakemelding om at klubben ikke hadde noen aktivitet og at det var fare for at klubben kom til å legges ned til nyttår. Dette hadde vært forferdelig synd med tanke på Storms lange historie i Norge. I følge Brønnøysundregisteret ble de stiftet allerede i 1985.

Det var derfor svært gledelig at det tidligere i dag dukket opp en post fra nettopp Bergen Storm om at de allerede neste uke starter opp med treninger igjen.

Meldingen som ble lagt ut på Facebook tidligere i dag.

Det at det er juniorfotball det ønskes å satses på kommer ikke som noen stor overraskelse. Det har vært noe aktivitet på Bergen Storms åpne Facebook-gruppe i høst, og det kom frem der at det var et ønske om å satse på junior for å bygge klubben opp igjen. Det var Bård Strøm og Anders Wallacher Haukås som argumenterte for det da, så vi regner med at de er en del av gruppen som står bak dette initiativet nå. Begge har lang fartstid fra fotballen i Bergen så det lover meget bra for fremtiden til Storm.

Vi håper å komme tilbake med mer info om initiativet snart.

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x