Bowl-sesongen er her!

college-football-bowls-2014to15-610x400

I dag begynner college-fotballens Bowl-kamper for sesongen 2014. Bowl-kampene, som er et slags sluttspill uten egentlig å være et sluttspill, utgjør toppen av kransekaka når det gjelder høyeste college-nivå. Nå er det faktisk slik at det er et sluttspill i år, men det omfatter kun 4 lag. En haug med andre gode lag skal i ilden, og her får du noen tips om hva det kan være verdt å få med seg!

I våre øyne er det strengt tatt verdt å få med seg samtlige Bowl-kamper, men det er både praktiske og -sannsynligvis- tidsmessige utfordringer for de fleste av oss i så måte.

Heldigvis har SB Nation laget en helt ypperlig oversikt over kampene, og den finner du her.

Som om ikke det skulle være nok, så har Fansided rangert samtlige Bowl-kamper fra det de ser på som den dårligste og helt opp til den beste. Deres rangering finner du her.

I etterkant vil nok mange av Bowl-kampene være tilgjengelig på YouTube. Vi vil imidlertid sterkt anbefale å sjekke ut Noonkick utover i romjulen og januar, da de typisk har en av de beste og mest tilgjengelige tilgangene til mange kamper fra høyeste universitetsnivå kort tid etter at kampene er spilt.

Amari Cooper

Om du ønsker å se live, så går det alltids an å kjøpe seg en billett, men for de fleste av oss er det TV/livestream etc. som er muligheten vi leter etter. Er du så heldig å ha Bowl-kamper tilgjengelig på TV her i Norge, så fortell oss gjerne om det!

For noens del blir det helt sikkert ymse halv-lovlige streams på internett. Et annet alternativ er ESPN Player, som benyttes av mange for å se college-fotball. Det gjør vi også. En helhjertet anbefaling er vanskelig å gi, da ESPN Player har hatt en del tekniske utfordringer også i år, men stort sett har løsningen vært habil for oss, og det blir nok slik vi ser en del Bowl-kamper live.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x