Chad Johnson gjør comeback på fotballbanen – i Mexico!

Chad Johnson, den mangeårige receiveren for Cincinnati Bengals og en av NFLs mest fremtredende spillere i forrige tiår, er på vei tilbake på fotballbanen. Denne gang vil vi kunne se ham i Mexico!

Det meksikanske laget Dinos de Saltillo, eller Saltillo Dinosaurs på godt norsk, har annonsert at Johnson kommer til å spille for dem i deres kommende kamp mot Fundidores de Monterrey (Monterrey Smelters) den 2. april. Lagene spiller i den profesjonelle meksikanske ligaen Liga de Fútbol Americano Profesional, som oftest kalt LFA. LFA er inne i sin andre sesong etter oppstarten i 2016 og består av 6 lag. Dinos har vunnet 2 og tapt 3 kamper så langt i år, og med en seier mot Fundidores vil de potensielt kunne sikre seg en plass i semifinalen i årets sluttspill.

Chad Johnson

Johnson forsvant fra NFL før 2012-sesongen etter at han ble siktet av politiet for å ha mishandlet kona si. Siden da har han tilbrakt noe tid i fengsel, og noe tid i den kanadiske proffligaen CFL. Hvorvidt kampen for Dinos er et nytt forsøk på å spille seg inn i NFL-varmen igjen eller mer et PR-stunt vites ikke, men det er vel heller tvilsomt at noen lag ønsker å ta en sjanse på en 39-åring med en brokete fortid.

Johnson, som bar nummer 85 på drakten, brukte i mange år navnet Chad Ochocinco. Nå gjenstår det å se om noen vil informere Johnson mens han er i Mexico om at 85 på spansk faktisk er ochenta y cinco, og ikke ochocinco.

Dinos de Saltillo i lilla drakter. Her fra en kamp mot Condors de la Ciudad de México.
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x