Eidsvoll 1814s går for Reap og Hall som importer 2017!

Etter det Amerikansk Fotball erfarer er det klart med ny hovedtrener og importspiller for 2017 hos Eidsvoll 1814s. De har begge erfaring fra Europa fra før av, men ikke fra Norge.

Importtrener: TJ Reap

TJ Reap

Hovedtrener TJ Reap sin Europa-erfaring ligger hele 25 år tilbake i tid, når han var spillende trener og lagets beste hos Graz Giants i 1992, når Giants vant det Østerrikske mesterskapet. Han har senere vært assistenttrener på college, før han har tilbrakt majoriteten av sin tid innen sporten som trener på high school-nivå, samt noen år på enda lavere alderstrinn. For noen år siden avsluttet han trenerkarrieren inntil videre og fokuserte på mer administrative oppgaver ved skolen der han er ansatt, men nå er han altså tilbake innen sporten hvor han selv spilte college for New Hampshire og var en markant linebacker og kaptein på slutten av 1980-/begynnelsen av 1990-tallet. 48-åringen har også erfaring fra andre idretter, som f.eks. bryting.

Reap har forøvrig en annen interessant tilknytning til Europa også; faren hans var en del av US Air Force i sin tid, og deltok på militærlag som spilte i Europa på 1950-tallet. Han var sågar på US Air Force sitt All-Europe lag!

TJ Reap selv har en lang historie med å igangsette svært mange gode aktiviteter for elever og nærmiljøet der han befinner seg, og matcher nok godt Eidsvoll 1814s sitt ønske om å finne en hovedtrener som vil jobbe med ungdomsprogrammet deres.

 

Importspiller: Michael Hall

Michael Hall med ballen. Foto: Bielefeld Bulldogs

På spillersiden er det den 181 cm høye og ca. 104 kilo tunge linebackeren Michael Hall som ser ut til å dukke opp hos Eidsvollingene. Hall er en meget habil linebacker med fartstid i flere europeiske land, og kan i tillegg bekle andre roller – som f.eks. running back og punter. Han har spilt i Tyskland, Polen og nå sist i Hvite-Russland.

Michael Hall. Foto: Vklybe.TV

Nå er riktignok ikke Hvite-Russland på fotball-kartet til de fleste, men statistikkene fra 4 år i Europa forteller om en spiller som produserer uansett hvor han er. Det gjorde han også på college, hvor Michael Hall var linebacker for Missouri Valley College Vikings etter å ha startet karrieren som RB med en svipptur innom safety før han endte som LB.

En del klipp fra 2013-sesongen til Hall med tyske Ravensburg Razorbacks finner du her:

Michael Hall Highlights LB,SS, Kicker, Punter 2013 Ravensburg Razorbacks

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x