Enda en nordmann til ELF!

For noen uker siden publiserte vi en sak om at linjemannen Jonas Hagerup var signert av Leipzig Kings, et av lagene i den nye ligaen European League of Football. Nå får han selskap av nok en nordmann, da Leipzig har signert en norsk linebacker som mange trolig vil dra kjensel på!

Det er den tidligere Oslo Vikings-spilleren Olav Rohnebak, også kjent som Olav Lahn Toftdahl i saker vi har skrevet for en del år siden, som nå er klar for spill i Europa igjen. Denne gangen er det ikke Vikings og norsk serie for den tidligere IFAF World Team-spilleren, men Kings og tys…europeisk serie. Leipzig Kings er basert i Tyskland, men European League of Football har med seg polske Wroclaw Panthers og spanske Barcelona Dragons i tillegg til 6 tyske lag hvorav Leipzig altså er ett av dem.

Rohnebak har de siste årene studert ved University of Colorado i Boulder, Colorado. Der begynte han i august 2017 og har med andre ord tilbrakt flere år i sportens hjemland USA. Slik høres det da også ut på dette korte video-innlegget som Leipzig Kings postet på sine sosiale mediekanaler nylig:

Nå er Olav tilbake i Europa og klar for nye eventyr på football-banen. Da er det neppe uheldig å ha en tidligere lagkamerat og landsmann i Jonas Hagerup i nærheten, og så blir det både spennende å se hvor mye banetid de to får – men ikke minst også spennende å se hvordan det går med Leipzig Kings og den nye ligaen ELF i seg selv.

Det har vært mye skepsis og en god del støy rundt ligaen i spesielt Tyskland, men parallelt med dette har ELF holdt fokuset og lagene ser tilsynelatende ut til å være godt i gang med forberedelsene til ligastart mot slutten av juni.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x