Fjorårets NM-finale MVP til Italia!

Dustin Hawke Willingham. Foto: Henning Ringlund

Altså: Italia ble ikke MVP i NM-finalen i fjor, bare for å ha avklart det. Meeen: QB Dustin Hawke Willingham som i 2016 endelig fikk gleden av å vinne et NM-gull etter lang fartstid i Eliteserien, var den som ble tildelt MVP-prisen etter fjorårets NM-finale. I år blir import-veteranen å finne i langt sydligere strøk: Han tar turen til Bolzano Giants i Italia!

Det er American Football International som har en lengre artikkel om det hele, inkludert et intervju med Dustin Hawke Willingham selv. 2017 blir den første sesongen siden 2011 at han ikke er å finne på banen i den norske toppdivisjonen, etter at han tilbrakte 2012-2015 med NTNUI Nidaros Domers og 2016 med Oslo Vikings. Det var som Quarterback for sistnevnte lag at det ble NM-gull.

NM-finale Oslo Vikings vs Eidsvoll 1814's

Vi intervjuet Hawke Willingham rett i etterkant av NM-finalen 2016, og det intervjuet finner du her:

Dustin Hawke Willingham ble også kåret til QB på All-Star laget for 2016 (som han også ble i 2014; første gang Amerikansk Fotball kåret et slikt lag), og ledet ligaen i flere statistikker. Et knippe av våre artikler som omhandler Dustin Hawke Willingham og hans tid i Norge finner du nedenfor:

 

Til Italia

Bolzano Giants er et lag som i mange år har befunnet seg i den Italienske toppdivisjonen. I fjor gjorde de det såpass skarpt at de endte i finalen, hvor det imidlertid ble tap mot Milano Rhinos. I år satser de igjen mot gull, og Hawke Willingham er en del av den satsningen. Det er også treneren Nick Garratt, som mange nok husker som en meget habil LB hos Domers i 2013. Nå gjenforenes de to, om enn på sydligere breddegrader.

Du finner American Football International sin artikkel nedenfor:

Italy’s Bolzano Giants sign veteran QB Dustin Hawke Willingham
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x