Josh Gordons karriere i trøbbel

 

Josh Gordon png

Adam Schefter rapporterer i kveld på Twitter at Browns’ talentfulle receiver Josh Gordon atter en gang skal ha testet positivt på ulovlige stoffer, denne gang alkohol, som Gordon ble kontrollert for etter å ha blitt tatt for ruspåvirket kjøring tidligere i karrieren. Straffen skal være utstengelse for hele 2015-sesongen.

Gordon spilte kun fem kamper for Browns i fjor etter at han først ble utestengt for hele sesongen grunnet positive tester for marijuana, en straff som etter hvert ble omgjort til å gjelde kun sesongens ti første kamper.

I 2013 måtte Gordon stå over sesongens to første kamper etter å ha testet positivt for marijuana.

Gordon kom til ligaen og Browns i 2012 gjennom NFLs supplemental draft i stedet for den vanlige draften, etter at han måtte stå over hele collegesesongen i 2011 grunnet en positiv test for marijuana. Han vil bli særskilt husket for den magiske 2013-sesongen da han hadde flest mottaks-yards i ligaen og ble tatt ut til All-Pro-laget. Nå er det heller tvilsomt at han noen gang får spille en NFL-kamp igjen etter enda en suspensjon. Gordon vil meget mulig bli stående igjen som et eksempel på et strålende talent som beklageligvis bokstavelig talt gikk opp i røyk.

Josh Gordon Highlights | HD - Rehab

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x