Kolbotn Hunters trekker laget fra U15-serien!

Høstens U15-serie mister nok et lag når Kolbotn Hunters nå har meddelt forbundet at de trekker laget fra det planlagte seriespillet. Dermed er serien redusert ytterligere; fra opprinnelig 8 påmeldte lag og nå ned til 5.

Lura Bulls og Kristiansand Gladiators trakk nemlig sine lag i midten av mai. Det var på det tidspunktet en viss bekymring for at enkelte andre lag kunne komme til å følge etter, og det har nå skjedd.

Kolbotn Hunters kan fortelle at det er spillermangel som gjør utslaget. Man står på nåværende tidspunkt med en stall som er såvidt over 10 spillere, og har i lengre tid -siden Bulls og Gladiators trakk seg- hatt en kommunikasjon gående med forbundet om at utfallet kunne bli at man trakk seg. Klubben har gjort enkelte forsøk på å inngå samarbeid med andre klubber, uten å lykkes med det heller. Dermed har man konkludert med at stallen er for liten og tiden for knapp, til at man kan gjøre noe annet enn å trekke laget.

Vi er ikke kjent med hvilke endringer -om noen- dette vil føre til i serieoppsettet for de gjenværende fem lagene i seriespillet. De fem er Vålerenga Trolls, Lillestrøm Starfighters, Oslo Vikings, Eidsvoll 1814s og Åsane Seahawks.

For Kolbotn Hunters sine U15-spillere ser det ut som om det blir spill for en av de andre klubbene. Et par av dem har henvendt seg med tanke på å ha et samarbeid og gi spillerne et tilbud, og Kolbotn har henvendt seg til forbundet med forespørsel rundt aksept for en ordning som gjør at Hunters sine spillere kan delta for ett av disse lagene.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x