Livestream: Eidsvoll 1814s vs Oslo Vikings!

Kl. 15 i dag, søndag 1.mai 2022, er det klart for avspark for norske lag i Scandinavian Cup når Eidsvoll 1814s tar i mot Oslo Vikings! Livestream finner du her!

Første norske lag i aksjon skulle vært Kristiansand Gladiators mot Søllerød Gold Diggers i går, men sistnevnte har trukket seg fra Scandinavian Cup etter at flere danske lag har merket effektene av Covid19 i form av svakere treningsoppmøte og behov for rekruttering av nye spillere for å få spillerstallene tilbake i full vigør. Et dansk lag fikk imidlertid deltatt allerede i går, da Aalborg 89ers tok turen til Sverige for en forholdsvis ujevn kamp når det endte 35-12 mot et Tyresö Royal Crowns som ledet klart det meste av kampen frem til bl.a. en sen touchdown i siste sekund for 89ers. Det skal bli spennende å se om Aalborg hever seg frem til neste møte i puljen som ellers består av Gladiators.

I puljen til Eidsvoll 1814s og Oslo Vikings er det de to knallsterke svenske lagene Stockholm Mean Machines og Carlstad Crusaders som utgjør resten av pulja, og de har også sitt første oppgjør i Scandinavian Cup denne helgen når de møtes. Det skjedde i går, hvor SMM tok en ganske så klar 40-26 seier.

Oslo Vikings må finne seg i et favorittstempel selv om de er på bortebane i dagens kamp. Eidsvoll 1814s har riktignok vært ute en vinternatt før og kan utvilsomt skape noe med både de utenlandske og norske spillerne de besitter, men Vikings vant fjorårets norske seriespill og har generelt sett sterke ut under hovedtrener Derek Manns ledelse de siste årene.

Om det går Vikings sin vei eller om QB Dustin Hawke Willingham og Eidsvoll 1814s trekker noe spennende ut av sekken og tar en sterk seier i dag? Det kan du se her, og avspark er altså kl. 15:

Scandinavian Cup American Football
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x