Lucky Whitehead: Sommerens uheldigste NFL-spiller

Mandag kom nyheten om at Dallas Cowboys kuttet WR Lucky Whitehead grunnet en «situasjon». Den situasjonen var i utgangspunktet at han var ettersøkt for ikke å ha møtt i retten etter en arrestasjon for butikktyveri i slutten av juni.

Nå viser det seg at Whitehead er offer for et identitetstyveri; politiet har gått ut med utvetydig informasjon om at de har latt seg lure av en person som lignet Whitehead og som oppga hans personalia. Den ekte Lucky Whitehead har alibi og var ikke engang i samme delstat når arrestasjonen fant sted 22.juni.

Dallas Cowboys sa først (og altså før politiet røpet spillerens uskyldighet i det hele) at de samlet informasjon om situasjonen, for deretter å kutte ham etter å ha konkludert. Deres informasjonssamling greide altså ikke å avsløre den etterhvert åpenbare opplysningen om at deres ansatte var uskyldig blandet inn i noe han ikke har noe med. Tvertimot valgte Cowboys å sparke ham, for deretter å snakke om standarden av personlig oppførsel som de forventer av spillerne sine. Enten vet Cowboys mer enn alle andre (ikke helt umulig), eller så er det en total skivebom fra deres side (heller ikke helt umulig). Det hører med til historien at Cowboys har poengtert at de kutter Whitehead som følge av flere situasjoner over tid og ikke bare denne ene, men det er samtidig åpenbart for absolutt alle at timingen ikke akkurat er tilfeldig.

https://m.youtube.com/watch?v=8h2vH1qER4I

At Dallas Cowboys har store forventninger til sine spilleres personlige oppførsel er uansett noe som har blitt møtt med en del humring rundt omkring, da laget har vært kjent for å se gjennom fingrene med en del slikt når spilleren er god nok. Whitehead var ingen stor stjerne, så kanskje var tålmodigheten med ham ikke av samme kaliber som med enkelte andre.

På toppen av det hele opplevde Lucky Whitehead for kort tid siden å få hunden sin stjålet, for deretter å bli utsatt for pengeutpressing for å kunne få den tilbake. I det hele tatt har det vært en bråkete forsesong for uheldige Lucky Whitehead, men det spørs om ikke å få sparken i kjølvannet av å bli utsatt for utpressing og å være offer for identitetstyveri, tar kaka.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x