Lura Bulls U19 trekker seg fra bortekamp

U19 Bulls vs Trolls 2016 - foto JM Henriksen IMG_3964

Det har ikke vært en pen sommer og høst for Lura Bulls, og i dag ble det inntrykket sementert ytterligere når man så seg nødt til å trekke U19-laget fra helgens bortekamp mot Eidsvoll 1814s.

Bakgrunnen er en kombinasjon av høstferie-avvikling og skader, som tilsammen gjorde at Bulls hadde akkurat nok spillere til å stille til start. Det sistnevnte endret seg i morgentimene, da det ble klart at ytterligere sykdomsfravær tippet laget under grensen på antall spillere som man må være for å kunne stille til kampstart.

Bulls har også med seg spillere fra Haugesund Hurricanes på U19-nivå, men selv med det samarbeidet er det altså ikke nok Rogalendinger til å stille til start denne helgen. Indikasjonene er at laget har nok spillere til neste helgs oppgjør mot Nidaros Domers, men det er neppe noen særlig trøst for Eidsvoll 1814s sine spillere og organisasjon som da på meget kort varsel går glipp av morgendagens hjemmekamp.

Lura Bulls har hatt utfordringer på flere nivåer i år, og sommeren/høsten har gjenspeilet dette, som vi også har omtalt tidligere:

U19-laget til Bulls har vært svakt i både antall spillere og sportslige prestasjoner i en årrekke, men så ut til å ha hevet seg et hakk på spesielt det sistnevnte når de innledet sesongen med en seier over Oslo Vikings. Siden har det gått tråere, og at laget er 2-2 før denne helgen skyldes at Lillestrøm Starfighters var i samme situasjon som Lura Bulls for noen uker siden.

2017 har i sum vært klart preget av lag som trekker seg fra både enkeltkamper og seriespill, noe som utgjør en betydelig bekymring for norsk amerikansk fotball, og som vi også er innom i vår dagsferske podkast:

En rask telling forteller om 8 avlyste enkeltkamper i årets seriespill. Både 2.divisjon, Dameserien, U19 og U17 har vært rammet. I tillegg har klubber trukket lag fra seriespill i forkant av seriestart både i 1.divisjon, U19, U17 og U15.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x