Mexicaner stjeler Tom Brady sine klær; Trump sin mur forventet enda høyere nå!

Uniformen Super Bowl MVP Tom Brady benyttet under Super Bowl i februar forsvant i kaoset etter kampslutt. Nå er det endelig klart at man har funnet frem til det man mener er rette vedkommende som stakk av med noe som utvilsomt har en samlerverdi.

Mannen som er pekt ut som syndebukken ble først kun identifisert som «an international media member», og vi så naturlig nok for oss at PA Gullö var tilbake på arenaen igjen. Dengang ei; det meste peker nå i retning av en Mexicaner ved navn Mauricio Ortega. Han jobbet inntil nylig i en lederrolle i tabloid-avisen La Prensa, men sa for en ukes tid siden opp sin stilling på bakgrunn av det han kalte «familieproblemer». Nå, en uke seinere, ble La Prensa gjort kjent med det som med stor sannsynlighet er den egentlige årsaken.

Som om ikke dette var nok, så viser det seg at Ortega også har stukket av med memorabilia tidligere. Tom Brady sin uniform fra Super Bowl i 2015 ble også funnet hos samme mann! Det undersøkes nå om han i tillegg stakk av med Von Miller sin hjelm fra Super Bowl i fjor.

Om dette betyr at Donald Trump bygger opp muren mot Mexico enda noen hakk spekuleres det humørfylt om i kommentarfeltene til enkelte nettsteder nå, i tillegg til en rekke interessante påstander av ymse karakter. Eksempelvis (og ja; originalkommentaren var med CAPS LOCK):

INTERNATIONAL IS JUST A FANCY WORD FOR IMMIGRANT. THEY KNOW KRAFT IS FRIEND WITH TRUMP AND THAT BRADY VOTE FOR TRUMP. THE IMMIGRANT MEDIA TOOK HIS JERSEY

Spørsmålet i realiteten er nok snarere om det ikke blir hakket vanskeligere for medlemmer av media å trave inn i garderobene på det viset de har fått lov til i en årrekke. Noen fullstendig restriksjon blir det neppe, men noe mer kontroll hadde kanskje vært fordelaktig…

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x