NFL: Det er ikke alle råd som er like gode…

Cris Carter fall guy talk screenshot

Cris Carter er i Pro Football Hall of Fame. Cris Carter inviteres til å snakke til ferske NFL-spillere om hva det vil si å spille i NFL og hva de må tenke på for ikke å havne i trøbbel. Cris Carter har med seg det etiske geniet Warren Sapp på det hele. Resultatet? Se selv:

Dette har fått oppmerksomhet det siste døgnet etter at Chris Borland, den svært talentfulle linebackeren til San Francisco 49ers som overraskende la opp etter kun 1 sesong, fortalte sin historie til ESPN. Saken kommer i ESPN sitt NFL preview-blad 31.august, men ligger allerede ute på nett, inklusive med video. Der fortalte Borland blant annet om en bisarr opplevelse på NFL sitt ‘rookie symposium‘, som altså er et arrangement NFL gjennomfører for draftede rookies slik at de kan være bedre forberedt på hva som møter dem som NFL-spillere. Han navnga ikke foredragsholderen, men fortalte i det store og det hele en identisk historie som det nettstedet BroBible i etterkant har funnet ut at er Cris Carter sitt bidrag.

Noen av gullkornene fra Cris Carter:

In case y’all not going to decide to do the right thing, if y’all got a crew, you’ve got to have a fall guy in the crew

og:

Y’all not going to all do the right stuff now. So I’ve got to teach you how to get around all this stuff, too. If you’re going to have a crew, one of them fools got to know he going to jail

for ikke å glemme:

If you’re going to have a crew, make sure they understand, can’t nothing happen to you. Your name can’t be in lights, under no circumstances. You all understand that?

Toppen av det hele? BroBible fant videoen hos NFL.com, som altså har lagt dette ut på nett og enten vært bevisstløse eller syntes det faktisk var greit. Vi holder en knapp på at de ikke har hørt igjennom hele foredragsrekka før de la det ut.

Det er altså ikke greit å ha en kompis som tar på seg skylda for det man har gjort og går i fengsel for en. Også i USA er det individuelt og personspesifikt straffeansvar.

Mer om denne saken:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x