NFL: Hva får du når du slår ned din egen QB? Kontrakt med en ny klubb

GenoSmithStare
Smith: Tilbake på sidelinjen.

Som de fleste har fått med seg har New York Jets startet sesongen 2015-16 med brask og bram, og før en eneste kamp er spilt har de allerede satt krokfot på seg selv. Eller slått en aldri så liten knockout på seg selv, om du vil. I garderoben presterte backup-linebackeren IK Enemkpali å slå til forventet startende QB Geno Smith under en dramatisk krangel om tilbakebetaling av penger for en flybillett.

IK Enemkpali
Enemkpali: Går old school på deg når du kødder med pengene hans.

Slikt er selvfølgelig langt mer dramatisk enn å denge til kona si eller noen andre som ikke gjør noe nevenyttig på banen, og dermed ble ikke Enemkpali suspendert for 4 kamper; han ble kuttet tvert av Jets. Geno Smith, som har hatt en trang start på NFL-karrieren, fikk for sin del nok en sesong spolert ettersom kjeven hans ble brukket på to steder. Nå kan Geno Smith riktignok være å se på banen etter et sted mellom 6 og 10 runder, men inntil da blir han tilskuer istedenfor å kaste interceptions.

Enemkpali ble draftet i 6.runde i fjor, og var på nåværende tidspunkt backup. Hans NFL-karriere er med andre ord ikke noe blodsikkert kort. Men…hvem var det som draftet ham i fjor? Daværende hovedtrener Rex Ryan var involvert i prosessen. Og hvor er Rex Ryan nå? Buffalo Bills. Det er samme lag som i går plukket opp Enemkpali og ga ham en kontrakt der.

Rex Ryan - opportunist
Ryan: Ser muligheter der andre ser problemer.

I grunnen ikke så overraskende; Enemkpali virker som en slagferdig forsvarsspiller helt etter Ryan sin smak. Vi har ikke glemt at Rex Ryan tross alt er sønn av Buddy Ryan, som når han var defensiv koordinator måkte til sitt eget lags offensive koordinator (Kevin Gilbride) på sidelinjen under en NFL-kamp…

Om IK Enemkpali faktisk ender opp på banen for Bills er en annen sak, og ikke selvsag. Men: Det er altså langt fra umulig at han dukker opp på banen lenge før vi får se Geno Smith igjen. Slik kan det altså gå!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x