NFL? Ja; det kommer omfattende forhåndsartikler i år også!

I fjor leverte vi tidenes mest omfattende norskspråklige gjennomgang av NFL, med egne artikler om hvert av de 32 NFL-lagene. Det gjør vi i år også! En rekke dyktige skribenter bidrar når du får ca. 2.200 ord om hvert av de 32 NFL-lagene!

Forskjellen fra i fjor er primært at vi da publiserte 2 lag hver ukedag gjennom nær sagt hele august, mens vi i år slipper alle artiklene samlet like før sesongstart den første hele uka i september.

I tillegg er det noen nye skribenter som er med på prosjektet i år. De som bidrar, er:

F.v.: Arnstein Friling, Jørgen B. Hoff, Bård Strøm og Daniel Høglund i Viasat sitt studio.

Jørgen B. Hoff. Hoff er nok for mange mest kjent som en del av studiopanelet til Viasat under Super Bowl. I tillegg leverte han VG sin gode gjennomgang før 2015-sesongen. I år er han altså med på å gi deg NFL Preview her hos Amerikansk Fotball!

Mattis Holt. Holt er til daglig journalist, og har allerede dekket amerikansk fotball med en rekke saker i tillegg til å skrive her på Amerikansk Fotball fra tid til annen. Han er også en av de to bak ‘M&M om NFL’-podcasten, og skriver også for diverse andre publikasjoner – inkludert på engelsk. Mattis blir blant annet med når vi livestreamer om NFL-starten i facebook-gruppa ‘NFL fans Norway/Norge‘ rett før det braker løs 7.september! Mer om det senere…

Eyvin Sommerseth

Eyvin Sommerseth. Sommerseth har skrevet for Amerikansk Fotball i flere år, og er en ivrig ildsjel innen norsk amerikansk fotball på både klubb- og forbundsnivå. Eyvin er også redaktør for den norskspråklige wikien om amerikansk fotball. Han har fulgt NFL i mange år, og bidro også under fjorårets NFL Preview – noe han gjentar i år!

Patrick Hamnøy. Hamnøy er redaktør for Amerikansk Fotball Podkast, sportslig ansvarlig i LAFK Starfighters, og har mange år bak seg både som spiller, trener og seksjonsleder for amerikansk fotball i Norges Amerikanske Idretters Forbund (jepp, det heter så!). Han var også en av de som skreiv NFL Preview i fjor, og er tilbake med bidrag i 2017!

Jarle Magnus Henriksen. Henriksen er redaktør for Amerikansk Fotball, og stod for mye av fjorårets NFL Preview. I år står han for litt mindre, men er fortsatt med!

 

Denne gjengen skriver i disse dager så blekket spruter, eller ihvertfall så tastene blir slitte, og målet er å kunne levere et komplett NFL Preview rundt 5.september. Det er et par dager før årets første kamp i NFL sitt grunnspill torsdag 7.september! Hver artikkel blir på rundt 2.200 ord med rimelig vettugt innhold. Det vil kunne gi deg et godt innblikk i samtlige lag, og vi drister oss også til å tippe hvordan det går i årets sesong for de forskjellige lagene. I fjor traff vi rimelig godt på mange av forhåndstipsene, men langt fra på alle!

Alle sakene blir liggende under en samleside som skal gjøre det enkelt å finne frem til samtlige artikler, og vi satser også på noen ekstra saker i forbindelse med lanseringen av hele prosjektet 5.september!

 

Fjorårets NFL Preview finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x