NFL: Trenerskifte hos Buffalo Bills

Doug Marrone Buffalo Bills

Buffalo Bills må uønsket og noe overraskende ut på trenermarkedet, da deres hovedtrener Doug Marrone har valgt å si opp. At han sier opp etter en suksessrik start på NFL-karrieren hos Bills (6-10 i fjor, 9-7 i år. Sistnevnte er første gang på 10 år at Bills har en sesong med flere seiere enn tap), kan nok skyldes at han ser grønnere gress et annet sted – muligens også det i NFL.

Marrone, som hadde en klausul i kontrakten sin om at han kunne si opp i løpet av denne uka, hadde kun for få uker siden indikert at han skulle bli værende i Buffalo, og ikke var aktuell for noe annet. Verden endrer seg.

Å ønske seg ut av Buffalo kan selvsagt skyldes mange ting; det er ikke nødvendigvis drømmestedet for alle i verden. Det er nok imidlertid to hovedårsaker for Marrone sin del; for det første har Bills nylig fått nye eiere, og dette kan få betydning for jobbsikkerheten i tiden som kommer. For det andre har det åpnet seg opp en rekke andre posisjoner i NFL, og spesielt New York Jets-jobben som Rex Ryan hadde, kan være interessant for Marrone. Dette basert på at han har historikk som assistenttrener der.

Mer om saken hos ESPN.

Marrone har forøvrig en fortid som suksessrik trener på college-nivå, og kom fra hovedtrener-jobb hos Syracuse før han havnet hos Buffalo Bills.

Som spiller har han faktisk spilt i Europa, når han i 1991-92 spilte for London Monarchs i World League (det som senere ble NFL Europe):

Doug Marrone World League

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x