Olavs Menn vinner egen turnering, og har sin første pokal!

Ok, ok – vi har forsåvidt ikke sjekket om Olavs Menn har gitt seg selv noen pokaler tidligere også, men det hadde de gleden av å kunne gjøre lørdag når deres eget lag vant 7 mot 7-turneringen som de var arrangør for!

Blide Østfoldinger. Foto: Monica Ericson

Med initiativtaker Travis Cornwell i spissen samlet spillere fra en god porsjon av Østlandet seg for å se hvem som behersket 7 mot 7-varianten av amerikansk fotball best. Det skulle vise seg at hjemmelaget Olavs Menn stilte sterkest i så måte, når de gikk seirende ut i finalen knepent foran Drammen Warriors.

Drammen Warriors var markant tilstede! Foto: Monica Ericson

Det var ingen selvfølge; tidligere i turneringen hadde sistnevnte lag satt Olavs Menn godt på plass med resultatet 33-14. Men; at det kan svinge fort i 7 mot 7 fikk man bevist, og i finalen var det altså Østfolds stolthet, nemlig Olavs Menn, som tok innersvingen på Buskerud-laget.

Sand Falcons med spillboka klar! Foto: Monica Ericson

Oslo Vikings stilte også til start med en blanding av seniorer og U17-spillere, og tok tredjeplassen foran Sand Falcons på fjerde. Dette var Akershus-laget Sand sin første konkurransesituasjon mot andre lag, etter at laget for første gang var på en treningsbane så seint som i mai i år!

Turneringen endte altså opp med fire lag, etter at det initielt var 6 lag påmeldt. Tønsberg Raiders trakk seg noen dager før turneringen tok til på grunn av spillermangel, mens Oslo Vikings endte opp med ett lag istedenfor to i turneringsspillet. Det virket ikke å legge noen nevneverdig demper på opplevelsen for de som var tilstede, men det hadde neppe vært noen demper med flere lag heller. Forhåpentligvis tas et tilsvarende initiativ igjen enten i Sarpsborg eller et annet sted, og holder idéen om denne formen for sporten i live som del av den årlige kalenderen i norsk amerikansk fotball.

 

Våre tidligere saker om 7 mot 7-fotball:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x