Serieoppsett for 2.divisjon 2018

Domers og Bulls: Begge i 2.divisjon nå. Møtes ikke i 2018. Foto: Kristoffer Andreassen

I midten av desember sendte forbundet ut serieoppsett til klubbene, hvor hele vårens kampoppsett er offisielt og fastsatt. For 2.divisjon ser dette oppsettet slik ut:

Noe av det som er verdt å merke seg:

  • Det er hele 13 lag i 2.divisjon 2018.
  • Det er to 2.lag i oppsettet: Åsane Seahawks 2 og Oslo Vikings 2. Sistnevnte er i oppsettet ikke benevnt med et 2-tall for å indikere at de er et 2.lag. Det er altså ikke Oslo Vikings sitt Eliteserie-lag som har tatt turen ned i 2.divisjon.
  • Det er et ujevnt antall kamper pr. lag. De fleste lagene har 5 kamper, et lag har 6. Vi er usikre (og har ikke rukket å sjekke når disse ordene skrives) på om det er en feil i oppsettet at NTNUI Nidaros Domers har en kamp mer enn de andre, eller om det er det som må til for å få det hele til å gå opp.
  • Med 5 seriekamper sier det seg selv, men vi nevner det likevel: Noen lag har 2 hjemmekamper, andre har 3. Dette ser ut til å være forsøkt balansert opp mot reisevirksomhet.
  • Seriestart for 2.divisjon er allerede 7.april, noe som er svært tidlig sammenlignet med de fleste tidligere år. Samtidig er det forskjellig tidspunkt for når første kamp er for mange av lagene. For Tromsø Trailblazers sin del er seriestart så seint som nær én måned seinere; 6.mai.
  • Et par av kampene går på en mandag. Det gjelder to oppgjør 21.mai, som er andre pinsedag. Det er altså en høytidsdag, og ikke en vanlig arbeidsdag for de fleste.
  • Seriespillet avsluttes søndag 24.juni. Det er ikke noen form for sluttspill.

Vi gjør oppmerksom på at det er forbundet som kommer til å vedlikeholde serieoppsettet, og deres offisielle webside finner du her. Erfaringsmessig vet vi at det kan komme endringer i månedene før seriestart, f.eks. på grunn av lag som trekker seg under sesongoppkjøringen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x