Tidligere Georgia-receiver ny hovedtrener for Lillestrøm Starfighters

lafk_lite

I går introduserte Lillestrøm Starfighters deres nye hovedtrener for seniorlaget via en video på facebook-siden sin. Han er nyinnflyttet til regionen, er amerikansk, og har en spennende amerikansk fotball-ballast med seg på flyttelasset. Navnet er Percy Croffie-Siame, og den amerikansk fotball-messige bakgrunnen hans som nok vekker mest interesse, er at han har spilt for University of Georgia (NCAA FBS).

La oss først gi deg videoen fra Lillestrøm sin facebook-side:

Noen har kanskje sett at navnet Percy har sneket seg inn i diverse tekster og settinger! Her er et intervju med seniorlagets nye Head Coach .

Posted by Lillestrøm Amerikansk Fotballklubb on Tuesday, November 3, 2015

Lillestrøm Starfighters spiller i 2.divisjon, hvor de hadde en tung sesong resultatmessig i 2015. De er godt i gang med forberedelser til 2016-sesongen, og den nye hovedtreneren blir utvilsomt en sentral brikke i det arbeidet.

Percy Croffie-Siame var receiver på Georgia, hvor han kom inn på laget som såkalt walk-on etter å først ha vært på Gainesville State College. Den nå 31 år gamle treneren var en del av rosteren i 2007 og var del av laget som vant Sugar Bowl, sammen med navn som f.eks. QB Matthew Stafford, RB Knowshon Moreno, WR Mohamed Massaquoi, WR Kris Durham, OL Clint Boling, DE Jarius Wynn, DT Geno Atkins, LB Justin Houston, LB Akeem Dent, DB Asher Allen, DB Reshad Jones, for å nevne de man kan tenkes å kjenne igjen fra NFL.

Percy Croffie-Siame - Getty
Croffie-Siame fra tiden hos U. of Georgia

For Croffie-Siame sin del ble det ikke mye spilletid hos University of Georgia selv om han var på rosteren også i 2006, men vi ser ikke vekk fra at det ble svært mye nyttig football-relatert erfaring allikevel – det er ikke alle forunt å spille i SEC-conferencen på college-fotballens høyeste nivå, og dette kan altså Starfighters dra nytte av i tiden som kommer.

Percy Croffie-Siame har også erfaring fra semi-proff fotball i USA, også det i hjemstaten Georgia. Han spilte da for Augusta Colts, et nå nedlagt lag i innendørsfotballen. Der spilte Croffie-Siame både DB og WR.

Det er mulig at det blir litt færre tilskuere enn de 92.746 Percy Croffie-Siame opplevde på hjemmekampene til Georgia, men kanskje kan den nye treneren bidra til å få flere interessert i hva som skjer innen amerikansk fotball på Lillestrøm!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x