Tredje nordmann til ELF!

Vi har tidligere skrevet om Jonas Hagerup og Olav Rohneback som var henholdsvis første og andre nordmann bekreftet til den nyoppstartede European League of Football. Nå er tredje nordmann bekreftet!

Denne gangen kommer det i forbindelse med at Leipzig Kings har sluppet sin 53-manns roster, som er å finnes både på ligaens hjemmeside og på klubbens egen wikipedia side. Det er her vi finner et tredje norsk navn – den offensive linjespilleren Per Kristian (PK) Molberg. Han har sin norske erfaring hos Oslo Vikings og har spilt både U19, D2 og i Eliteserien for de. Han har også vært Norgesmester for samme lag. I tillegg til erfaringen fra Norge har også vært i USA og samlet erfaring hos City College of San Francisco.

Molberg er på ligaens hjemmeside oppført med en høyde på 198cm og en vekt på 135kg, noe som gjør han til klubbens tredje høyeste spiller bak landsmannen Jonas Hagerup med 199cm og en lokal tysker med navn Max Bruder oppført med en høyde på 213cm. Molberg tildelt draktnummer #76.

Det blir spennende å se fremover om Molberg og Hagerup vil starte side om side og utgjøre en norsk duo på den offensive linjen til Leipzig, eller om de vil konkurrere om den samme plassen og den ene være 2. string for den andre. Det er heller ikke lenge til vi for svar på dette for Kings spiller sin første kamp på bortebane i Berlin allerede den 20. juni. Alle kampene skal streames og i tillegg til nevnte Molberg med #76 vil de øvrige norske spillerne være å finne som #72 (Hagerup) og #40 (Rohneback). Mer informasjon om ligaen finner dere i saken under.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x